Kulla e heroit Ismet Rrahmani në Aqarevë (VIDEO)

Kulla e heroit Ismet Rrahmani në Aqarevë (VIDEO)

1 vit më parë

Gazetari Milot Hasimja ka vizituar kullën e heroit Ismet Rrahmani.

Përmes reportazhit të tij do të shohim përkushtimin dhe kujdesin e një familjeje për më të dashurin e tyre.

Ora 7 – Kulla e heroit Ismet Rrahmani në Aqarevë – Klan Kosova

Ora 7 – Kulla e heroit Ismet Rrahmani në Aqarevë – Klan Kosova Është gazetari Milot Hasimja, ai ci li ka vizituar kullën e heroit Ismet Rrahmani. Përmes reportazhit të tij do të shohim përkushtimin dhe kujdesin e një familje për më të dashurin e tyre.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 17 septembre 2019