16:21, 28 Maj 2020

Me iniciativën e kryetares së Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani, në mbledhjen e mbajtur të kryesisë është miratuar propozimi për zvogëlimin e shpenzimeve për telefonat mobilë.

Këtë e ka bërë të ditur këshilltarit i kryetarës së Kuvendit Artan Murati.

“Në mbledhjen e sotme të Kryesisë së Kuvendit, me iniciativën e Kryetares së Kuvendit, iu dha fund shpenzimeve të kota të telefonisë dhe përfaqësimit. U miratuan ndryshimet përmes së cilave zvogëlohen vlerat e mbushjeve e shpenzimeve tjera dhe ruhet paraja publike, duke reduktuar kështu luksin dhe shpenzimet e panevojshme. Poashtu, Kryesia e Kuvendit ka filluar ta trajtoj shumë seriozisht secilin cent të shpenzuar edhe në bileta udhëtimi dhe derivate, duke synuar minimizimin e shpenzimeve”.

Njoftimi i plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë