22:19, 2 Gusht 2019

Kosova përherë të parë do të jetë nikoqire e basketbollit në kategorinë e femrave.

Në Prishtinë do të bëhet organizimi i Kampionatit Evropian U 20.

Kampionati do të mbahet nga data 3 gusht deri më 11 gusht.

Kombëtarja jonë ndodhet në grup me Turqinë dhe Rumaninë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë