14:30, 29 Janar 2020

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka ndarë 50 mijë euro për aftësim profesional për të rinjtë në Bujanoc nga e shpenzimeve rezervë.

Ai sot ka marrë vendim që të ndajë 15 mijë euro për familjen e policit të vrarë, Sami Thaqi dhe 10 mijë për dy policët e plagosur nga rasti i mbrëmshëm në Zhur, njofton Klan Kosova.

Po ashtu, kryeministri në detyrë ka marrë vendim që të gjitha familjeve të policëve të rënë në detyrë t’ua jep një shumë prej 300 eurosh çdo muaj krahas 70 për qindëshit të pagës së policëve.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë