11:03, 22 Prill 2019

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Philip Kosnett, me rastin e Ditës së Tokës, ka thënë se kjo ditë është një mundësi e mirë për ta ngritur vetëdijen për problemet mjedisore me të cilat ballafaqohemi.

Ai gjithashtu ka shtuar Dita e Tokës është mundësi e mirë për të festuar për progresin që është arritur në ruajtjen dhe mbrojtjen e ambientit gjatë dekadave të fundit, njofton Klan Kosova.

Kosnett i ka pyetur qytetarët nëpërmjet Facebook-ut se cilat janë planet e tyre për këtë ditë.

“Gëzuar Ditën e Tokës! Kjo ditë është një mundësi e mirë për ta ngritur vetëdijen për problemet mjedisore dhe për të festuar për progresin që kemi bërë në ruajtjen dhe mbrojtjen e ambientit gjatë dekadave të fundit”.

“Çfarë do të bëni ju për Ditën e Tokës? Tregoni planet tuaja nëpërmjet komenteve, fotografive dhe videove të shkurtra”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të Ambasadës amerikane në Facebook.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë