Kontratë sociale në shkollë muzike (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Kontratë sociale në shkollë muzike (VIDEO)

NULL NULL
nga Flamur Gajtani 07.02.2023 21:56

Kryetari i Komunës së Gjilanit Alban Hyseni, zyrtarizoi sot projektin e Agjendës së Kontratës Sociale.

Sipas tij objektivat e kësaj agjende janë që të mbështetë bashkepunimin e hapur, te sinqertë dhe domethënës midis zyrtarëve komunal dhe qytetarëve për të zgjidhur çështjet e komunitetit.

Aktiviteti që rezultoi me sukses në fazat e testimit është gjithëpërfshirës. Programet që janë me prioritet do ndikojnë që jetën e gjilanasve ta bëjnë më të lehtë.

Meqë ngjarja ishte në Shkollën e Muzikës, ajo u përmbyll me pika artistike nga nxënësit.