22:51, 7 Qershor 2018

Legally Blonde3 po rikthehet zyrtarisht dhe pasi që Reese Witherspoon e konfirmoi këtë lajm gjatë ditës së sotme, tani e dimë edhe datën e publikimit, e cila është me 14 shkurt 2020.

Asnjë detaj tjetër nuk është publikuar ende dhe nuk ka informacione shtesë rreth ndonjë personazhi tjetër, përveç Elle Woods, megjithëse pritet që aty të shihen edhe fytyra të tjera të njohura për shikuesit.

Image result for legally blonde 3

Image result for legally blonde 3

Konkurs Pune

Lexo më shumë