20:35, 21 Gusht 2019

Komunat kosovare po e kundërshtojnë një projekt të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal.

Me të po thonë se po krijohet hapësirë për krijimin e asociacionit të komunave serbe.

Nga MAPL, thonë se kanë mandat të zhvillojnë këtë studim, për ta njohur realitetin më mirë, meqë shpesh ka konflikt të kompetencave mes nivelit qendror e atij lokal, dhe kohezion ligjor.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Enis Reqica.

Konkurs Pune

Lexo më shumë