KOMF hap dyert në shënimin e 30 vjetorit të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve

KOMF hap dyert në shënimin e 30 vjetorit të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve

10 muaj më parë

Koalicioni i Organizatave Jo-Qeveritare në shënimin e 30-vjetorit të shënimit të Konventës për të Drejtat e Fëmijeve më 20 nëntor nga ora 08:00-16:00 hap dyert për fëmijët, prindërit dhe të gjithë qytetarët që dëshirojnë të vizitojnë ambientet e KOMF.

Postimi i plotë: