Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Refik Hodzic

Refik Hodzic është gazetar, regjisor dhe ekspert i drejtësisë tranzicionale nga Bosnja dhe Hercegovina. Për më shumë se 20 vjet, Hodzic ka punuar si ekspert i komunikimit strategjik në kontekstet e drejtësisë tranzicionale, duke përfshirë Kolumbinë, Libanin, Sri Lankën, Sirinë, Timorin Lindor, Tunizinë dhe ish-Jugosllavinë. Ai shërbeu si drejtor i komunikimit i Qendrës Ndërkombëtare për Drejtësi Tranzicionale dhe si zëdhënës i Gjykatës Penale Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë.