Këto janë vendet më miqësore në botë - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Këto janë vendet më miqësore në botë

NULL NULL
28/02/2017

Uebfaqja Hostelworld, ka publikuar listën e vendeve më miqësore në botë.

Për të ardhur në përfundim se cilat janë vendet më miqësore, janë analizuar sjelljet dhe qëndrimet e 12,000 banorëve në 39-të qytete të 28 vendeve të botës, shkruan The Independent, transmeton Klan Kosova.

Është analizuar se sa janë të hapur njerëzit e këtyre vendeve, sa u besojnë miqve të tyre dhe po ashtu, përdorimin e rrjeteve sociale.

Qytetet skandinave dhe ato të Amerikës Veriore, e kryesojnë listën ndërsa Londra as që hyn në mesin e këtyre vendeve.

Gothenburg, Suedi

trending-Gothenburg.jpg

Boston, SHBA

washington-died-at-age-67-in-1799-but-his-legacy-lives-on-his-stoic-face-is-on-the-quarter-and-the-dollar-bill-and-on-hundreds-of-schools-and-towns-and-the-capital-city-of-the-us.jpg

Kopenhaga, Danimarkë

denmark.jpg

Varshava në Poloni

warsaw.jpg

Berlini, Gjermani 

reichstag-trees.jpg

Toronto, Kanada 

assisted-suicide-canada.jpg