Këto janë modelet më trendi të këtij viti

Këto janë modelet më trendi të këtij viti

8 muaj më parë

Viti 2020 ka të bëjë me artin e thonjve. Estetistët dhe ekspertët e modës thonë që thonjtë këtë vit do të jenë pak më të shtrenjtë pikërisht prej pikturave apo modeleve pak më të ndërlikuara që do të sjelli 2020.

Ndërsa për ju që nuk doni diçka të rënduar 2020 do të sjellë dhe artin minimalit. Format abstrakte, pikat e rastësishme dhe shigjetat janë pikënisja e përsosur për fillestarët.

Gjithashtu një detaj tjetër që do të përdoret shumë janë dhe stickerat, të cilat çdokush i vë në shtëpi dhe nuk është e nevojshme të shkoni për të bërë thonjtë duke paguar lekë shtesë. Hidhini një sy modeleve të mëposhtme, living.