21:30, 24 Prill 2019

Gjatë dekadave të kaluara, fotoshopi është bërë pjesë e pandashme e shumicës së fushatave të marketingut, meqë ndihmon  në shitjen e produkteve në mënyrën më të mirë të mundshme. Në ditët e sotme edhe videot përpunohen dhe editohen!

Kjo lëvizje i përmirëson fotografitë, dukë i bërë më të ndriçuar, më të mprehtë dhe i ndihmon që të marrin ngjyrat e “duhura”.

Kjo bën që edhe modelet dhe aktoret tona të preferuara të duken sikur nuk kanë ndryshuar aspak gjatë viteve, ashtu siç ndodh me njerëzit e zakonshëm.

E potencojmë që plakja është një proces krejtësisht i natyrshëm dhe se nuk ka asgjë për çka duhet të na vijë turp.

Ne i krahasuam të famshmit me dhe pa fotoshop, për të parë se si kanë ndryshuar.

 

 

Gwyneth Paltrow, 46 years old

Celine Dion, 51 years old

Uma Thurman, 48 years old

Cindy Crawford, 53 years old


Halle Berry, 52 years old


Rachel Weisz, 49 years old


Jennifer Garner, 46 years old


Naomi Watts, 50 years old


Kate Beckinsale, 45 years old


Nicole Kidman, 51 years old


Jennifer Lopez, 49 years old


Julia Roberts, 51 years old


Cathrine Zeta-Jones, 49 years old


Julianne Moore, 58 years old


Sharon Stone, 61 years old

Salma Hayek, 52 years old

Konkurs Pune

Lexo më shumë