9:03, 28 Janar 2020

Më shumë se një milion njerëz kanë mbështetur një peticion përmes të cilin kërkohet që imazhi i Kobe Bryant të përdoret si logo e re zyrtare e NBA-së.

Bryant, i cili konsiderohej si një nga basketbollistët më të mëdhenj në historinë e sportit, vdiq të dielën.

Ai dhe vajza e tij 13 vjeçare Gianna, ishin në mesin e nëntë personave që vdiqën në një përplasje me helikopter në Kaliforni.

Image result for nba logo

Themeluesi i peticionit Nick M shkroi “Me kalimin e parakohshëm dhe të papritur të Kobe Bryant të madh, ju lutemi nënshkruani këtë peticion në një përpjekje për ta përjetësuar atë përgjithmonë si logoja e re e NBA”.

Mbështetësit gjithashtu kanë postuar versionet e tyre të logos, duke u bërë kreativë me siluetën e Bryant.

Logoja e tanishme është krijuar nga Alan Siegel, dhe përmban siluetën e një tjetër lojtarit të shkëlqyer të LA Lakers, Jerry West, i cili është 81 vjeç.

Image result for nba logo

Konkurs Pune

Lexo më shumë