14:40, 15 Dhjetor 2019

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) bën të ditur se mbrëmë ishte sulmuar një zyrtar i ndërmarrjes Kosova Thëngjilli (që merret me shitjen e thëngjillit) që operon në hyrje të TC Kosova A.

”Në lidhje me këtë ngjarje janë lajmëruar organet e rendit të cilët kanë arritur në vendin e ngjarjes dhe janë duke u marr me rastin”.

”Prandaj, ky sulm nuk kishte të bëjë me TC-Kosova A apo me punëtorë të KEK-ut”, thonë nga KEK-u.

Konkurs Pune

Lexo më shumë