Zona B – Klan Kosova
 

Zona B

Zona B - Agim Bahtiri - 09.02.2015 - KlanKosova
Kryetari i Mitrovicës flet për premtimet parazgjedhore dhe të ardhmen e tij politike.

    Shpërndaje

Lajme të sponsorizuara

Lajmet kryesore