Kapet sasi e madhe e duhanit dhe cigareve në Gjilan (FOTO)

Kapet sasi e madhe e duhanit dhe cigareve në Gjilan (FOTO)

NULL NULL
2 months më parë

Njësitë e Doganës në bashkëpunim me Policinë e Kosovë si dhe Administratën Tatimore të Kosovës kanë realizuar një operacion në Gjilan gjatë të cilit janë kapur sasi e konsiderueshme e duhanit dhe cigareve.

Dje gjatë ditës njësitet Antikontrabandë të Doganës së Kosovës, Policia e Kosovës dhe ATK kanë bastisur dy lokacione ku është hasur në mallra të kontrabanduara.

Në lokacionin e parë janë gjetur:

 1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg ( me mbishkrime )  =   2120 kg
 2. Duhan i grirë i përpunuar refuz  = 440 kg
 3. Duhan i papërpunuar refuz = 2600 kg
 4. Cigare pa banderola [email protected]  = 5000 pako = 100000 cigare
 5. Cigare pa banderola [email protected], Merhaba = 540 pako= 10800 cigare
 6. Aditiv i lëngshëm , aromë për prodhim të duhanit ,, [email protected]  3x 25l = 75 litra
 7. Makinë e përdorur për paketim të duhanit Modeli SF 150 LË Nr.( 100kg )  = 1 pce
 8. Makina te përdorura për grirje te duhanit pa marka (rreth 400 kg ) = 2 pce
 9. Peshore elektrike pesha maksimale 40 kg = 2 pce
 10. Ambalazh për paketim te duhanit me mbishkrim nga PVC- Najlloni = 1978 kg
 11. Ambalazh për paketim te duhanit me mbishkrim nga kartoni = 1162 kg

Në lokacionin e dytë janë gjetur:

 1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg  ( me mbishkrime )  =   223.5kg
 2. Cigare pa banderola Cosmopolitan 5500 pako = 110000 cigare
 3. Cigare pa Banderola CANGARO  2430 pako = 48600 cigare
 4. Cigare pa Banderola NORTH   3800 pako = 76000 cigare
 5. Cigare pa banderola ËISTON 1250 pak = 25000 cigare
 6. Cigare pa banderola Pall Mall 166 pako= 3320 cigare
 7. Cigare pa banderola Marlboro Touch  60 pako = 1200 cigare
 8. Cigare pa banderola Marlboro  930 pako = 18600 cigare
 9. Cigare pa banderola Kuper 170 pako = 3400 cigare
 10. Filtera për cigare me mbishkrime te ndryshme 71 pako =  774000 copë.

Malli i gjetur është sekuestruar nga Dogana e Kosovës.