20:33, 8 Shtator 2019

Fillimisht bëjnë vetëm ushtrime.

E pas regjistrimit dhe vërtetimit se gjithçka është ne rregull me motorë, të gjithë këta pjesëmarrës do të garojnë, për nderë të 29 vjetorit të Kushtetutës së Kaçanikut.

Por, para garës dikush është i emocionuar, e dikush mendjen e ka te fitorja.

Organizim  i kësaj ngjarje që u bë nga Klubi Motocross Kaçaniku, nuk ishte punë e lehtë.

Kronikë nga gazetarja Qëndresa Tërshani.

Konkurs Pune

Lexo më shumë