Juliana, Stresi, Mbresa, Melisa, Artani dhe Vedati - të nominuarit e kësaj jave - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Juliana, Stresi, Mbresa, Melisa, Artani dhe Vedati – të nominuarit e kësaj jave

NULL NULL
28.02.2023 00:26

Banorët e Big Brother Vip Kosova që kanë shkuar sonte në nominim janë Juliana, Stresi, Mbresa, Melisa, Artani dhe Vedati.

Ndërsa, Juliana dhe Mbresa kanë shkuar në nominim nga Vëllai i Madh, pasi i kanë thyer rregullat e shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Kurse, Stresi shkoi në nominim pasi e hapi telefonin në oborrin e shtëpisë. Pyetja e kësaj jave është “Kë doni të shpëtoni?”,

Nominimet e banorëve janë si më poshtë:

Bruno e ka nominuar Artanin dhe Melisën;

Mbresa e ka nominuar Vedatin dhe Artanin;

Melisa e ka nominuar Vedatin dhe Gresën;

Stresi e ka nominuar Artanin dhe Melisën;

Artani e ka nominuar Melisën dhe Brunon;

Gresa e ka nominuar Vedatin dhe Melisën;

Andi e ka nominuar Artanin dhe Melisën;

Juliana e ka nominuar Andin dhe Vedatin;

Vedati e ka nominuar Melisën dhe Andi.