12:00, 23 Gusht 2019

Ashtu sikurse nuk i vërejmë ndryshimet delikate në vetvete me kalimin e viteve, ne gjithashtu ndonjëherë harrojmë edhe që njerëzit e famshëm dikur dukeshin krejt ndryshe para pese, dhjetë ose madje edhe para 15 vjetësh.

Interesante këtu është që secila periudhë ka stilin e vet unik: çfarë veshjesh ishin ne modë dhe cili stil i flokëve dhe grimit është llogaritur “cool”. Kështu që është vërtetë interesante të shkosh prapa dhe t’i shohësh pamjet trendi të tyre që mund të duken të pazakonshme tani, por në atë kohë kemi dëshiruar që t’i kishim edhe ne.

Britney Spears

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Christina Aguilera

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Madonna

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Jennifer Lopez

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Katy Perry

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Alicia Keys

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

 

Lana Del Rey

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Lady Gaga

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

 

Taylor Swift

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Rihanna

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Pink

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Miley Cyrus

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Mariah Carey

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Kelly Clarkson

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Beyoncé

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Konkurs Pune

Lexo më shumë