Info Magazine: Nisma për ndryshimin e Ligjit për Gjykatën Speciale

Info Magazine: Nisma për ndryshimin e Ligjit për Gjykatën Speciale

1 muaj më parë

Edicioni i sotëm i Info Magazine i kushtohet një teme që është riaktualizuar përsëri.

Nisma për ndryshimin e Ligjit për Dhomat e Specializuara do të trajtohet në debatin me ish deputetin e Kuvendit të Kosovës, Gëzim Kelmendi, që ka votuar pro kësaj gjykate dhe Sekretari i OVL-së, Faton Klinaku.

Pse (s) duhet të ndryshohet ky ligj?

Sa është e mirë ose jo për Kosovën që të ndodhte kjo?

Kush pritet e kush jo që të ndryshojë qëndrim karshi kësaj gjykate?

Poashtu në edicionin e sotëm sot të flitet edhe për takimin e 2 shtatorit në Uashington në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Për këtë çështje në linjë direkte nga Uashingtoni do të jetë Martin Vulaj, Ish drejtues i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në SHBA