Info Magazine: Krimet e luftës në Kosovë – rasti Ivanoviq - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Info Magazine: Krimet e luftës në Kosovë – rasti Ivanoviq

NULL NULL
10/08/2015

Info Magazne e sotme me fillim nga 17:30 do të trajtojë temën e krimeve të luftës së fundit në Kosovë, por edhe propozimin e Kryeministrit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq – një ditë e përbashkët për viktimat e luftës në Ballkan.

Për të diskutuar rreth këtyre temave, por edhe për protestat, në Mitrovicë e Prishtinë, për lirimin e Oliver Ivanoviq, në studio me Kosovë Gjocin do të jetë Halit Barani, kryetar i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut.