16:55, 26 Shkurt 2020

Në emisionin e sotëm të Info Magazine në Klan Kosova do të diskutohet letra që i ka dërguar presidenti Hashim Thaçi, sekretarit të Aleancës Veriatlantike Anders Fogh Rasmussen, në vitin 2013-të.

Cila është përmbajtja e kësaj letre?

A është marrëveshje “sekrete” siç po e quan kryeministri Albin Kurti?

A do të ndërmerr Kurti ndonjë hap në drejtim të shfuqizimit të kësaj letre?

A po planifikon ai shkarkimin e presidentit Hashim Thaçi?

Këto dhe shumë të tjera do të diskutohen me mysafirët në studio: Bekim Kabashi, analist politik dhe Tomë Gashi, avokat.

Na ndiqni me fillim nga ora 17:30, në Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë