13:58, 19 Janar 2020

Në fshatin Zasellë të Mitrovicës është inauguruar sot ujësjellësi i ri.

Ky është një projekt shumë i nevojshëm për banorët e këtij fshati të cilët më parë përballeshin me mungesë të madhe të ujit, njofton Klan Kosova.

Në ceremoninë që u zhvillua në oborrin e shkollës së këtij fshati, mori pjesë edhe kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe mysafirë të tjerë të qeverisjes lokale.

Aty u bë e ditur se punimet që kanë filluar nga viti 2015, kanë kushtuar rreth 200 mijë euro.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë