Ide kreative si të keni më pak rrëmujë në shtëpi (FOTO)

Ide kreative si të keni më pak rrëmujë në shtëpi (FOTO)

10 muaj më parë

Një shtëpi me rrëmujë mund të rrisë nivelin e stresit dhe redukton produktivitetin dhe kreativitetin.

Por, jeta është shumë dinamike dhe është pothuajse e pamundur që të kalosh shumë orë në mirëmbajtjen e shtëpisë.

Megjithatë nëse i organizoni mirë rrobat, aksesorët dhe gjërat e tjera të shtëpisë atëherë edhe rrëmuja në shtëpinë tuaj do të jetë shumë më e vogël.

Më poshtë po ju tregojmë disa mënyra shumë efektive që ta evitoni kaosin në dollapët dhe raftet tuaj.

Përpos kësaj, me këto truqe, ju do ta keni shumë më të lehtë që t’i gjeni rrobat që po kërkoni dhe hapësira në shtëpinë tuaj do të duket shumë më mirë ?

RROBAT

Palosni në formë rrethore çorapet, të brendshmet dhe bluzat

15+ Clever Ways to Declutter Your Home

Harrojeni hekurosjen e rrobave me këtë trik

15+ Clever Ways to Declutter Your Home

Gjetja e të brendshmeve nuk do të jetë më një sfidë me këto ndarje të improvizuara brenda sirtareve

Përdorni kutitë me etiketa për ta zgjidhur problemin e rafteve me rrëmujë

Një ide se si të krijoni më shumë hapësirë në dollapin tuaj

KËPUCËT

Varëset nuk shërbejnë vetëm për rrobat – përdorni ato për t’i organizuar dhe ruajtur këpucët

15+ Clever Ways to Declutter Your Home

Përdorni këto rafte unike të drurit me kunja për t’i organizuar këpucat në hyrjen e shtëpisë tuaj

Ide kreative si ta ruani formën e çizmeve të gjata

15+ Clever Ways to Declutter Your Home

Ngjitni së bashku disa kartona në formë rrethore për të krijuar një raft të këpucëve

15+ Clever Ways to Declutter Your Home

KAPELET

Varni kapelet në derën tuaj

Shufra e perdeve mund t’iu ndihmojë t’i ruani kapelet
Nëse keni një litar, shfrytëzojeni atë

15+ Clever Ways to Declutter Your Home

AKSESORËT

Ide si t’i ruani rrypat

Ndani dhe ruani aksesorët duke i vendosur në varëse