I pari i Athinës viziton Prishtinën, Bakoyannis i bien në sy ndërtesat e larta (VIDEO)

I pari i Athinës viziton Prishtinën, Bakoyannis i bien në sy ndërtesat e larta (VIDEO)

NULL NULL
nga Arbëresha Fazliu 2 months më parë

Ndërtesat e larta në kryeqytet dhe të rinjtë janë dy gjërat që i kanë rënë në sy gjatë ditës së parë të vizitës në Prishtinë,kryetarit të Athinës,Kostas Bakoyannis.

I pari i kryeqytetit grek në një konferencë pas takimit me kryetarin e komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, theksoi se tani është koha vendimtare që të përpilohet një planifikim urban për Prishtinën, e mos të përsëriten gabimet e së kaluarës.

Derisa Ahmeti tha se diskutuan bashkë me Bakoyannis për pasojat ekonomike qe pesuan dy vendet shkak i pandemisë dhe reformat e nevojshme në disa aspekte në Prishtinë e Athinë.