Hyseni: Projektligji për pensionimin e policëve, gati - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Hyseni: Projektligji për pensionimin e policëve, gati

NULL NULL
17/12/2015

Ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni ka thënë se pret që në muajin janar ose shkurt të vitit të ardhshëm të miratohet Projektligji për pensionimin e parakohshëm të Policisë së Kosovës, në cilin parashihet mosha e pensionimi tnivelin e pagës me të cilën do të pensionohen policët.

“E  kam vendosur si prioritet hartimin dhe kalimin e projektligjit për pensionimin e parakohshëm të Policisë së Kosovës. Projek tligji është gati” ka shtuar ai.

Ai këto deklarata i bëri në tryezën me temë “Menaxhimin e Burimeve Njerëzore dhe Perspektivat e Planifikimit të Integritetit” .