12:47, 27 Qershor 2019

Gjykata e Budapestit ka refuzuar kërkesën e Ministrisë së Drejtësisë për ekstradimin e azilantit ,Nikolla Gruevski. Ai akuzohet për organizimin e sulmit të përgjakshëm të 27 prillit.

Sipas medieve hungareze, të cilët nuk kishin qenë prezentë brenda seancës gjyqësore pasi e njëjta nuk ka qenë e hapur për publikun, nuk ka mundur të dëgjohet aktvendimi se kush ka votuar pro dhe kundër ekstradimit të tij, shkruan alsati maqedonas.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë