Puthje nga familja e Alban Skënderajt (FOTO)

Puthje nga familja e Alban Skënderajt (FOTO)

10 muaj më parë

Alban Skenderaj e ka gati kartolinën e Vitit të Ri.

Në Instagram këngëtari e ka postuar një fotografi familjare, ku ai së bashku me bashkëshortën dhe vajzën kanë pozuar duke dhuruar puthje.

Kjo, siç shkroi Albani, ndodhi pasi e vogla e shtëpisë së tyre i dha “urdhër”.

“Mbasi e dekoruam pemën, me urdhër të Amelisë ju nisim një puthje”, ka shkruar ai tek përshkrimi i fotografisë së postuar.

Kujtojmë se familja e tyre pas pak kohësh do të shtohet me edhe një anëtar, meqë Miriam është sërish shtatzënë.