Hoti për hyrjen e xhandarmërisë serbe: Veprimet tona do të jenë sipas Kushtetutës dhe në koordinim me mekanizmat e sigurisë

Hoti për hyrjen e xhandarmërisë serbe: Veprimet tona do të jenë sipas Kushtetutës dhe në koordinim me mekanizmat e sigurisë

2 muaj më parë

Kryeministri Avdullha Hoti ka folur për pamjet e publikuara dje ku janë parë pjesëtarë të xhandarmërisë serbë në Kamenicë.

“Lidhur me atë që ka ndodhur dje në Karaçevë, janë angazhuar të gjitha organet përkatëse për të vlerësuar rastin. Shpejt do të kem një raport të detajizuar”, ka thënë Hoti, transmeton Klan Kosova.

“Qytetarët tanë në atë pjesë nuk do të jenë pa mbrojtje të institucioneve. Veprimet tona do të jenë në përputhje me kushtetutën dhe ligjin, si dhe të koordinuara me të gjithë mekanizmat e sigurisë në vend”.