18:00, 13 Gusht 2019

Zakonisht hotelet janë vende ku ne nuk kalojmë shumë kohë. Ne flemë atje dhe lëmë valixhet tona të rënda në dhoma në mënyrë që të gëzojmë me kënaqësi të gjitha gjërat turistike që të gjithë na pëlqen të bëjmë.

Sidoqoftë, disa hotele duken aq të mrekullueshëm sa që mund të mendoni të shkoni atje vetëm për t’i parë ato, njofton Klan Kosova.

Bright Side ka gjetur disa hotele që mund të mos dëshironi të largoheni dhe do të dëshironi të kaloni tërë pushimet tuaja brenda tyre.

View this post on Instagram

Last Monday I got to experience one of the most incredible and magical places I’ve probably seen. @freespiritspheres is a one-of-a-kind property on Vancouver Island with beautiful spherical treehouses to stay in. The spheres are all made by Tom, one of the owners of the property, and they are each works of art. I had first heard of this place on the internet (can’t remember where) a few years ago and it’s been on my radar since. But WOW the place is more magical in real life. Seeing the beautiful spheres perched amongst the trees, and then walking up into them feels like something out of a dream! And in addition, the team that runs the place is BEYOND hospitable! If you’re ever wanting to go experience something like this,I can’t recommend @freespiritspheres highly enough! This place was truly rejuvenating for the soul ?♥️ Thank you Tom, Rosie and Anna for an amazing getaway! ?

A post shared by Sab NK (@sabstorm_) on

View this post on Instagram

Morning journal spot with a view ?

A post shared by mailoha albaladejo (@lifewithmailoha) on

 

View this post on Instagram

Vry srs abt our baths

A post shared by VictoriaGilrane (@victorialovesbaconalsocats) on

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë