Hidroterm i Kuçit rimerr tenderin për spitalin (VIDEO)

Hidroterm i Kuçit rimerr tenderin për spitalin (VIDEO)

2 muaj më parë

Dy kompani konkurruan për ta fituar tenderin për ndërtimin e spitalit “Nëna dhe Fëmijë” në Prizren.

Por, kur njëra kompani e fitoi, është tjetra që ankohet.

Andaj, ka një vit e gjysmë që kjo çështje ka mbetur pezull.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Ardiana Thaçi.

klankosova.tv