21:01, 5 Prill 2020

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka thënë se vdekja e artistit të talentuar Gëzim Kruja është humbje e madhe për artin dhe kulturën shqiptare.

Sipas tij, humori i Krujës ishte sa komik, aq edhe satirë dhe sarkazëm për fenomenet e ndryshme të shoqërisë shqiptare, njofton Klan Kosova.

“Me artin e tij komik ai shpërfaqi talentin e jashtëzakonshëm për dekada me radhë. Humori i tij ishte sa komik, aq edhe satirë dhe sarkazëm për fenomenet e ndryshme të shoqërisë shqiptare. Vepra e artistit Gëzim Kruja është trashëgimi që do të jetojë gjatë në mendjet tona”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë