18:00, 20 Shkurt 2020

Princi Harry u fotografua duke marrë ushqime në një dyqan në ishullin Vancouver, në Kanada, dje.

Duka u pa në këtë vend gjatë kohës kur u shpërnda lajmi se ai dhe Meghan duhet të rishikojnë se a do të përdorin tituj mbretërorë të Sussex për sipërmarrjet e tyre të ardhshme të pavarura, njofton Klan Kosova.

Princi Harry duket se po i përshtatet jetës së tij të re pasi u largua nga familja mbretërore pa probleme dhe të qetë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë