Haradinaj për Kurtin: Shet patriotizëm në negociata dhe heq barrierat që mbrojnë prodhuesit vendorë prej Serbisë

Haradinaj për Kurtin: Shet patriotizëm në negociata dhe heq barrierat që mbrojnë prodhuesit vendorë prej Serbisë

NULL NULL
2 months më parë

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj ka kritikuar Qeverinë Kurti për shfuqizimin e vendimit për marrjen e masave mbrojtëse antidamping për mbrojtjen e industrisë së materialit ndërtimor.

Haradinaj e ka quajtur këtë vazhdimësi të mashtrimit të Kurtit, njofton Klan Kosova.

“Mashtrimi vazhdon! Shet leksione patriotizmi në negociata, e në anën tjetër e heq çdo barrierë që mbron prodhuesit vendorë nga prodhimet serbe”.

“Përpos se nuk aplikon reciprocitetin e premtuar, shfuqizon edhe masat mbrojtëse antidamping për bllokat e Serbisë, përmes të cilëve shteti i Serbisë i ka financuar prodhuesit e saj me qëllim të dëmtimit të prodhuesve vendorë të Kosovës. Mjaft mashtrimit!”.