11:20, 9 Dhjetor 2019

Një femër në Prishtinë ka raportuar policinë se derisa ka qenë duke punuar në vendin e punës në barnatore, aty ka hyrë një person i panjohur i maskuar dhe i armatosur, i cili nën kërcënim të armës ka arritur t’i grabisë para të gatshme.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë përkatëse policore, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë