10:59, 29 Janar 2020

Gazetari Ardian Gaxherri na sjell më shumë informata rreth gjumi, pasojat dhe problemet që mund t’i shkaktojë pagjumësia për trupin dhe mendjen tonë.

Ora 7 – Gjumi, problemet dhe rëndësia e tij – Klan Kosova

Ora 7 – Gjumi, problemet dhe rëndësia e tij – Klan Kosova Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili na sjell më shumë informata rreth gjumi, pasojat dhe problemet që mund ti shkaktojë pagjumësia për trupin dhe mendjen tonë.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 28 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë