16:46, 5 Tetor 2019

Sot në Palestrën Sportive ‘Bashkim Selishta’ në Gjilan, Handikos ka organizuar turnirin e Basketbollit në Karrocë, ku pjesëmarrëse kanë qenë gjashtë ekipe.

Vendi i parë i ka takuar ekipit të Gjilanit, vendi i dytë Gjakovës dhe ai i treti Prishtinës.

“Handikos ndër vite ka ofruar shërbime të natyrave të ndryshme që për qëllim kanë pavarësimin e personave me aftësi të kufizuara. Rol në të është dhënë edhe në organizimin e sporteve të ndryshme asistive, me theks të veçantë atë të basketbollit në karrocë, me mbështetje të donatorëve të shumtë të huaj dhe vendorë”, thuhet në komunikatën për media.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë