17:08, 15 Shkurt 2020

Për ditën e “Shën Valentinit”, këngëtari Gjiko ka bërë një gjest të veçantë për familjen.

Gjiko ka bërë një tatuazh familjar, njofton Klan Kosova.

Gjiko së bashku me Elitën dhe djalin e tyre Zërin kanë vizituar qytetin e bukur të Veronës për festën e ‘Shën Valentinit’.

Reperi në këmbën e tij ka gdhendur tre figura të animuara për tre anëtarët e familjes “Gjiko, Elita dhe Zëri”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë