8:27, 26 Maj 2020

Gjermania ka regjistruar 432 raste të reja të infeksioneve me Covid-19 gjatë ditës së kaluardhe 45 vdekje.

Totali i përgjithshëm tani është 179,002 infeksione dhe 8.302 vdekje. Rreth 90% e të infektuarve janë rikuperuar tashmë.

Si shumica e Evropës, edhe Gjermania është në proces të lehtësimit të kufizimeve, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë