14:22, 15 Tetor 2019

Me të ardhur stina e vjeshtës ndryshojnë edhe njerëzit.

Trupi dhe mendja e tyre pëson ndryshime që prekin duke nisur nga gjumi, dëshira seksuale dhe socializmi.

Disa prej ndryshimeve janë të vogla aq sa ndoshta nuk i keni vërejtur më parë, por që të tjerat mund të tingëllojnë si të ditura, transmeton Klan Kosova.

Ndryshimet që sjell vjeshta janë:

1. Zemra ju rrah më shpejt
2. Mund të flini më gjatë por zgjoheni i lodhur
3. Bie dëshira për marrëdhënie seksuale
4. Dëshironi që të socializoheni më tepër
5. Ndodh që të dehidroheni.

Konkurs Pune

Lexo më shumë