Gabimet që prindërit e divorcuar bëjnë në raport me fëmijët  e tyre - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Gabimet që prindërit e divorcuar bëjnë në raport me fëmijët  e tyre

NULL NULL
19/08/2019

Martesat mbarojnë aq shpesh në botë sa që një vend në botë e mban rekordin e Guinness për shkallën më të lartë të ndarjeve. Janë Maldivet.

Në vendet tjera, natyrisht shkalla nuk është aq e lartë, por prapë se përqindja e shkururzimeve është e lartë, transmeton Klan Kosova.

Mbi të gjitha, kur një çift ndahen trauma kryesore bie mbi fëmijët e tyre. Ata janë shumë të prekshëm gjatë kësaj periudhe dhe për këtë shkak – prindërit duhet të përpiqen që të shmangin gabimet që mund t’i dëmtojnë ata.

Mos e perceptoni një fëmijë si të rritur
10 Mistakes Parents Make That Can Ruin a Child’s Life After Divorce

Mos insistoni që ai të zgjedh ndërmjet jush
10 Mistakes Parents Make That Can Ruin a Child’s Life After Divorce

Mos u përpiqni të jeni prindi i preferuar
10 Mistakes Parents Make That Can Ruin a Child’s Life After Divorce

Mos i flisni fëmijut keq për prindin tjetër
10 Mistakes Parents Make That Can Ruin a Child’s Life After Divorce

Mos e përdorni fëmijën si ndërmjetësues
10 Mistakes Parents Make That Can Ruin a Child’s Life After Divorce

Mos ia bllokoni komunikimin me prindin tjetër
10 Mistakes Parents Make That Can Ruin a Child’s Life After Divorce

klankosova.tv