20:30, 21 Shkurt 2020

Trajneri i njohur nga Mitrovica Gëzim Kaçaniku ndërroi jetë sot.

Kolegët e tij thonë se ai kontribuoi në zhvillimin e futbollit kosovar.

Kaçaniku, që në Mitrovicë njihej me nofkën Kaça, ishte fort motivues për gjeneratat e reja të futbollit.

Ish-futbollisti i viteve ’90 dhe fillimviteve 2000 do të kujtohet edhe për stilin e veçantë të lojës.

Kronikë e zgjeruar nga Haris Ademi.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë