16:40, 23 Gusht 2019

Fotografes nga Lithuania, Vaida Markeviciute-Razmislavice, i erdhi një ide e thjeshtë dhe e pazakontë ne mendje – t’i fotografojë gratë para dhe pas sjelljes në jetë të fëmijëve të parë.

Në projektin e saj të quajtur “Të bëhesh nënë”, Vaida arriti të përcjellë të gjitha ndryshimet që ndodhin brenda grave përmes syve të tyre.

Vaida gjithashtu e shfaq punën e saj edhe në profilet e Facebook dhe Instagram, ku aktualisht po fitojnë popullaritet.

Ja disa prej tyre:

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë