22:42, 15 Nëntor 2019

Thonjtë tuaj, flokët e kaçurrela ose të rregulluara, grimi dhe takat e larta …

Ndonjëherë të qenit vajzë është vërtet e vështirë. Dhe, megjithëse për burrat mund të duket se ajo që ato bëjëë është e lehtë, në të vërtetë ka shumë gjëra që janë aq të bezdisshme saqë ato mund të bëjnë që ta humbasin durimin, njofton Klan Kosova.

Dhe ja ku janë disa nga këto:

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë