22:30, 12 Nëntor 2019

Është e pamundur të besosh që vetëm 20 vjet më parë askush nuk e dinte se çfarë ishte Google ose Netflix dhe që askush nuk mund të mbante një video 1minutëshe në një disk.

Por koha ka kaluar dhe që atëherë, ne kemi ndryshuar plotësisht rregullat, njofton Klan Kosova.

Në ditët e sotme, ne marrim gjëra që njerëzit nuk mund të kishin ëndërruar më parë si të mirëqena, gjë që dëshmon se 20 vitet e fundit janë mbushur me ndryshime që nuk kanë ekzistuar dy dekada më parë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë