20:31, 21 Gusht 2019

Është një familje në Kosovë që ka një hall të madh.

Ata çdo ditë shkojnë në Fondin e Sigurimeve për të marrë një përgjigje nëse kanë gjetur zgjidhje për shërimin e djalit të tyre jashtë vendit.

Familja Hoti jeton me asistencë sociale, ndërkaq i biri i tyre,Enisi, vuan nga një sëmundje e rrallë dhe e komplikuar.

Kronikë e gazetares Merita Neziri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë