18:00, 17 Shkurt 2020

Në mesin e stilistëve dhe dizajnerëve kosovarë, kreacionet e të cilëve po shfaqen nëpër organizime të ndryshme ndërkombëtare, është edhe Flora Suldashi.

Dizajnerja nga Prishtina, e cila jeton dhe vepron në Gjermani, u paraqit me kreacionet e saj në “Miss Germany 2020”.

Finalistet e garës së bukurisë që u mbajt më 15 shkurt, janë veshur me kreacionet e Suldashit.

16 vajzat shkëlqyen me veshjes e Florës para 2500 mysafirëve të pranishëm dhe mediave të shumta.

Ndryshe, Flora Suldashi ka tetë vjet që bashkëpunon me korporatën Miss Germany, e cila ka tashmë traditë 90 vjeçare.

Image

Image

Image

Konkurs Pune

Lexo më shumë