Flokët e shkurtra ndonjëherë janë ide e mirë

Flokët e shkurtra ndonjëherë janë ide e mirë

8 muaj më parë

Nëse keni vendosur që të bëni një ndryshim, kjo nuk do të thotë që ju po e ndryshoni tërë jetën tuaj, transmeton Klan Kosova.

Ndonjëherë e gjitha çfarë ju duhet është që të modifikoni pamjen tuaj. Mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për ta bërë këtë është që të ndryshoni stilin e flokëve.

Shikoni përmes fotografive më poshtë disa vajza të cilat e dëshmuan teorinë se nuk duhet të frikësoheni që të provoni gjëra të reja ose të ndiheni keq që po i prisni flokët për të cilët ju ka marrë shumë kohë që t’i rrisni.