23:15, 15 Korrik 2019

Kapacitetet sa i përket Universiteteve Publike në Kosovë ka gjasë të zvogëlohen.

Kjo pasi Këshilli Shtetëror i Cilësisë ka vendosur mos të akreditoj tre të tilla, në Pejë, Mitrovicë e Prizren, njofton Klan Kosova.

Por, kur u themeluan këto universitete dhe çfarë u tha për to, mësoni nga kronika më poshtë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë